2022 09 12 HS korbillede

Hadsten Sangforening blev stiftet i 1894. Foreningens mandskor har været aktivt lige siden.
Koret har gennem årene medvirket i utallige koncerter af både almen og kirkelig art. Repertoiret spænder meget vidt. Lige fra danske sange over nordisk musik og viser, uddrag af musicals og operetter til nyere og moderne værker.

2023 12 09 julekoncert moellegaarden 2
2023 12 09 julekoncert moellegaarden 1

Efter flere koncerter i november og december med julerepertoire, afholdte koret lørdag d. 9. december en julekoncert for beboerne på plejehjemmet Møllegården i Hadsten.
Korets 101 årige æresmedlem Flemming Mortensen, der idag bor på Møllegården,  deltog selvfølgelig også.

Efterfølgende samledes vi til årets allersidste aktivitet, julefrokost i Sangerhuset.

Efter en velfortjent juleferie, tager vi fat igen med øvning i Sangerhuset mandag d. 8. januar 2024.